Tiimi

Olemme monialainen joukko ikuisia henkisiä opiskelijoita. Meille on yhteistä tausta opiskelijamaailman eri vastuutehtävissä ja halu auttaa organisaatioita ymmärtämään opiskelijanäkökulmaa paremmin.

Männikkömetsä Käpy
Aapeli Tourunen

Aapeli Tourunen

Toimitusjohtaja

Myynti, konseptointi, viestintä & markkinointi, aamukahvit

Aapeli, synonyymi rauhallisuudelle, luotettavuudelle ja uuden kehittämiselle. Tämä pyöräteiden suurkuluttaja on parhaimmillaan, kun hän pääsee yhdistämään viestinnän ja konseptoinnin. Todellinen korkeakoulumaailman kenttätutka, joka tuntee opiskelijoiden ja oppilaitosten mielenmaiseman sekä pitovoiman anatomian. Opiskellut viestinnän johtamista Jyväskylän yliopistossa. Aina valmis hyvälle idealle.

“Ei ensi kertaa pappia kyydissä.”

Sakari Siilin

Sakari Siilin

Projektipäällikkö ja viestinnän asiantuntija

Viestintä & kansainväliset opiskelijat, konseptointi, jokapaikanhöylä

Kehtaamisen mestari, sanaseppo ja entinen järjestöjyyrä. Saken tapaa yleensä työhaalarit päällä kädet savessa tekemässä sitä, mitä milloinkin tarvitaan. Ahkera ja järjestelmällinen tekijä, joka taitaa niin pirskahtelevat postaukset kuin työpajojen ja kansainvälisten opiskelijoiden integroitumisen koukerot. Opiskellut puheviestintää Jyväskylän yliopistossa. Wanna be triathlonisti, jonka paheena on kokouspullat.

“Ei kysyvä tieltä eksy.”

Joonas Haggren

Joonas Haggren

Konseptointi- ja yhteiskunta-asiantuntija

Taloushallinto, yhteiskunta-asiantuntija, konseptointi, tietojärjestelmät

Mies, joka tietää. Löytyy sanakirjasta yleissivistyksen kohdalta. Haggren hallitsee yhteiskunnan isot suuntaviivat, viihtyy hankeviidakoissa ja vastuutehtävissä. Julkisten organisaatioiden ja järjestöjen tuntemus hakee vertaistaan. Opiskellut yhteiskuntatieteitä Jyväskylän yliopistossa. Urheilun moniottelija, joka on aina valmis oppimaan uutta. Ultimaattinen herkku: appelsiinit.

“Pitää nähdä metsä puilta”

Katarina Ekström

Katarina Ekström

Markkinoinnin asiantuntija

Suunnittelu, digimarkkinointi, visuaalinen sisällöntuotanto

Strateginen ajattelija, jalkautuksen taitaja ja päämäärätietoinen tekijä. Kataa ei kannata pieneen laatikkoon laittaa. Hän on parhaimmillaan suurten kokonaisuuksien parissa ja päästessään operoimaan läpi organisaation toimintojen. Opiskellut markkinointia Jyväskylän yliopistossa. Tietoisuustaitoihin vapaa-ajalla syventyvä tekijä, jonka työkalupakissa on vahva visuaalinen silmä ja syvällinen ote markkinointiin.

"Tekemistä vaille valmis."

Lotta Tuominen

Lotta Tuominen

Valokuvaus, kirjoittaminen, yhteiskunta- ja opiskelija-asiantuntija

Vaikuttamisen ja osallisuuden suurlähettiläs suurella sydämellä. Lotta on ihmisläheinen innostuja, jonka työkalupakista löytyy rutkasti kokemusta ja näkemystä nuorten vaikuttamismahdollisuuksista, yrittäjyydestä sekä kiinnittymisestä ympäröivään yhteisöön. Tuttu näky myös kameran takana ja kynän varressa. Opiskelee yhteiskuntatieteitä Jyväskylän yliopistossa. Ylpeä partiolainen, joka ei kuitenkaan osaa suunnistaa tai tehdä solmuja.

“Luovuudella pääsee pitkälle.”

Kari Suomalainen

Kari Suomalainen

Viestinnän ja yhteisöllisyyden asiantuntija

Viestintä, yhteisöllisyyden tukeminen, ongelmanratkaisu

Kivien kääntäjä, yhteisönrakentaja ja kävelevä ideapankki. Tämä pitkän linjan järjestötoimija ei tyydy siihen, miten asiat on ennen tehty. Jos sinulla on ongelma, Kari ratkaisee sen. Jos sinulla ei ole ongelmaa, kannattaa asia kuitenkin varmistaa ensin Karilta. Kykenee kirjoittaessaan vaihtamaan tyylilajia kuin sukkia. Opiskellut sosiologiaa Jyväskylän yliopistossa. Sanaleikkien lannistumaton puolustaja.

"Oikeilla kysymyksillä saadaan oikeat vastaukset."

Haluatko olla myös männikkömetsäläinen?

Meillä ei ole valmiita tontteja haussa, vaan juttelemme sopivasta roolista tilanteen mukaan. Arvostamme avointa mieltä, intoa oppia ja kiinnostusta esimerkiksi työpajoja ja selvityksiä, sisällöntuotantoa tai ainejärjestöjen ja kansainvälisten opiskelijoiden valmentamista kohtaan.

Ensisijaisesti työmaata riittää opiskelijaystävällisesti osa-aikatöihin, mutta täysipäiväinen tontti on myös kasattavissa, jos ajoitus, tarve ja osaaminen kohtaavat.

Laita viestiä ja tutustutaan!

Männikkömetsä yhteistyö