Hankeviestinnän opas

Sakari Siilin
20.3.2024

Miksi ja miten viestintää kannattaa suunnitella jo hankehakemusta kirjoittaessa? Entä mitä on hyvä huomioida tehdessä hankkeen tai projektin viestintää kädet savessa? Näihin kysymyksiin lähdimme vastaamaan ja kirjoitimme Hankeviestinnän oppaan!

Männikkömetsän nelivuotisen matkan aikana olemme olleet monessa hankkeessa mukana ja sukeltaneet hankemaailman syvään päätyyn. Samalla oma ymmärryksemme ja osaamisemme on syventynyt viestinnästä hankkeissa. Tänä keväänä tuntui, että aika on kypsä niputtaa keskeisiä oppeja, kokemuksia ja ajatuksia viestinnästä hankkeissa oppaan muotoon.

Miksi ladata Hankeviestinnän opas?

Opas tarjoaa ajatuksia ja työkaluja niin ensimmäisen hankkeen tai projektin parissa työskentelevälle kuin kokeneemmillekin projektipäälliköille.

  • Miten luoda hankkeelle viestintäsuunnitelma?
  • Miten viestinnän suunnitteluun käytetty aika ja raha maksaa itsensä korkojen kera takaisin?
  • Miten tehdä vaikuttavaa viestintää kustannustehokkaasti?
  • Miten valita oikeat viestintäkanavat?
  • Pelastaako tekoäly sisällöntuotannon?
  • Miten tehdä saavutettavia, mutta visuaalisesti näyttäviä materiaaleja?

Muun muassa näihin ja moniin muihin kysymyksiin opas antaa kättä pidempää. Eikä Männikkömetsän opas olisi mitään ilman case-esimerkkejä sekä pientä visaa ja bingoa!

Lataa ilmainen Hankeviestinnän opas

Voit ladata Hankeviestinnän oppaan ilmaiseksi täältä.

Haluatko jutella enemmän viestinnästä hankkeissa ja projekteissa? Laita viestiä ja sovitaan etäkahvit! Vaihdamme mielellämme matalalla kynnyksellä ajatuksia niin oppaasta kuin hankkeesi teemoista.

Sakari Siilin

Sakari Siilin

Kehtaamisen mestari, sanaseppo ja entinen järjestöjyyrä. Saken tapaa yleensä työhaalarit päällä kädet savessa tekemässä sitä, mitä milloinkin tarvitaan. Ahkera ja järjestelmällinen tekijä, joka taitaa niin pirskahtelevat postaukset kuin työpajojen ja kansainvälisten opiskelijoiden integroitumisen koukerot. Opiskellut puheviestintää Jyväskylän yliopistossa. Wanna be triathlonisti, jonka paheena on kokouspullat.